Confirma Foto Kopie
 • Wie kent zijn product door en door?

  U, als zaakvoerder
 • Wie vertelt met bezieling over de mogelijkheden en voordelen?

  U, als zaakvoerder
 • Wie straalt vertrouwen en leiderschap uit?

  U, als zaakvoerder
 • Wie anders dan u kan uw passie verkopen?

  Niemand

wat doen we?

Bij Confirma zijn we ervan overtuigd dat potentiële klanten niemand minder dan de zaakvoerder zelf willen spreken. Die belangrijke taak blijft dus u toebehoren. Maar de kostbare tijd die u vandaag investeert in de voorbereiding van het gesprek, in de opvolging van afspraken, in de afhandeling van offertes….die tijd kunt u veel efficiënter gebruiken.

Confirma neemt alles wat aan het verkoop- gesprek voorafgaat van u over en ontlast u van alle taken die eruit voortvloeien. The meeting is yours, the work will be ours!

Wij analyseren uw bedrijfssituatie ten gronde en bekijken of uw verkoopstrategie overeenkomst met uw visie, zo kunnen wij kwalitatieve potentiële klanten bepalen en bereiken.

In de eindfase van uw traject, brengt Confirma alle terugkoppelingen in kaart en werkt voor u een aantal mogelijke strategische opties uit.


uw salestraject in 5 stappen:

 1. start up

  We bepalen de klantenlijst, nemen telefonisch contact op en regelen afspraken met prospects in overeenstemming met uw agenda. Kortom, we zetten de bakens voor uw koers uit.

 2. fingerprint

  We zorgen voor een professionele presentatie van uw bedrijf, kant en klaar om mee te nemen naar het verkoopgesprek. Zo laat u alvast een goede indruk achter.
 3. blue print

  We screenen de prospect waar u naartoe gaat, schetsen een profiel, bereiden cijfermateriaal voor, geven inzicht in andere spelers op die markt… Kortom, we zorgen voor een degelijke basis want goed begonnen is half gewonnen.
 4. the moment of truth

  Niemand schept meer vertrouwen in een verkoopgesprek dan de zaakvoerder zelf. Deze eretaak is daarom voor u weggelegd. U gaat ter plaatse praten met de klant en brengt daarna telefonisch verslag uit bij Confirma. Het zaadje is geplant.
 5. follow up

  We maken een verslag van het gesprek, sturen uw team aan om gemaakte afspraken op te volgen en zorgen voor een stipte uitvoering en een uitgekiend vervolgcontact. Kortom, we oogsten wat we samen gezaaid hebben.
Agsw Luli 0126

Het resultaat? U bent bezig met wat écht telt: waardevolle klantenrelaties uitbouwen en dus, verkopen. Confirma staat met haar ervaring garant voor een krachtdadige aanpak, een nauwgezette opvolging en een motiverende flow voor uw team.

Het enige waar u tijd voor maakt, is stap 4: de ontmoeting met de klant. Alle andere taken komen op het lijstje van Confirma te staan. Wij sturen uw team aan, plannen deadlines en zorgen ervoor dat de opvolging stipt,
nauwkeurig en professioneel verloopt.

referenties

Natuurlijk bent u niet de eerste die kiest voor efficiëntie en resultaat. Confirma hielp al heel wat kmo’s en zaakvoerders op weg naar betere cijfers.

https://docs.google.com/uc?export=download&id=1luV_yw9lRvg6REWq0fxt_8EMtsKNidcX&revid=0B5dsNAWNwAxEV3B6azB2TXJTUG1ONGtGY3IyR3IxT2UvYitRPQ


Dscf9764

Contacteer ons en we werken een plan op uw maat uit!